Aman annesi iyi olsun Aynen Allahım bütün bebekleri korusun
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Şubat 2022 #61 Gizemrüya' Alıntı: Aman annesi iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen Allahım bütün bebekleri korusun
Gizemrüya' Alıntı: Aman annesi iyi olsun Genişletmek için tıkla ... Aynen Allahım bütün bebekleri korusun
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 1 Şubat 2022 #62 Mamı Sibel' Alıntı: Aynen Allahım bütün bebekleri korusun Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum benim
Mamı Sibel' Alıntı: Aynen Allahım bütün bebekleri korusun Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum benim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 1 Şubat 2022 #63 Benim ömrümü yemiş hediyeye ne gerek var. O bana ölene kadar hediye alsa yine bunun yerine geçmez
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Şubat 2022 #64 Mervercan' Alıntı: Benim ömrümü yemiş hediyeye ne gerek var. O bana ölene kadar hediye alsa yine bunun yerine geçmez Genişletmek için tıkla ... O ayrı bacım zaten imzayı atınca o anda itibaren ömrümüzü yiyorlar
Mervercan' Alıntı: Benim ömrümü yemiş hediyeye ne gerek var. O bana ölene kadar hediye alsa yine bunun yerine geçmez Genişletmek için tıkla ... O ayrı bacım zaten imzayı atınca o anda itibaren ömrümüzü yiyorlar
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 1 Şubat 2022 #65 Mamı Sibel' Alıntı: O ayrı bacım zaten imzayı atınca o anda itibaren ömrümüzü yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen ben ona en güzel hediyeyi vermişim zaten. Kendi hediye için düşünsün
Mamı Sibel' Alıntı: O ayrı bacım zaten imzayı atınca o anda itibaren ömrümüzü yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Aynen ben ona en güzel hediyeyi vermişim zaten. Kendi hediye için düşünsün
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 1 Şubat 2022 #66 Mervercan' Alıntı: Benim ömrümü yemiş hediyeye ne gerek var. O bana ölene kadar hediye alsa yine bunun yerine geçmez Genişletmek için tıkla ...
Mervercan' Alıntı: Benim ömrümü yemiş hediyeye ne gerek var. O bana ölene kadar hediye alsa yine bunun yerine geçmez Genişletmek için tıkla ...
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Şubat 2022 #67 Mervercan' Alıntı: Aynen ben ona en güzel hediyeyi vermişim zaten. Kendi hediye için düşünsün Genişletmek için tıkla ... Valla hiç biri layık degil o yüzden artık takmıyorum
Mervercan' Alıntı: Aynen ben ona en güzel hediyeyi vermişim zaten. Kendi hediye için düşünsün Genişletmek için tıkla ... Valla hiç biri layık degil o yüzden artık takmıyorum
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 1 Şubat 2022 #68 Gizemrüya' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sende onun başının etini ye canm
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 1 Şubat 2022 #69 Aysem' Alıntı: Sende onun başının etini ye canm Genişletmek için tıkla ... Başları boş onlarda beynimi var yiyelim
Aysem' Alıntı: Sende onun başının etini ye canm Genişletmek için tıkla ... Başları boş onlarda beynimi var yiyelim
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 1 Şubat 2022 #70 Mamı Sibel' Alıntı: Başları boş onlarda beynimi var yiyelim Genişletmek için tıkla ... Elbet sinir edecek biseyleri vardır canm
Mamı Sibel' Alıntı: Başları boş onlarda beynimi var yiyelim Genişletmek için tıkla ... Elbet sinir edecek biseyleri vardır canm