Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar sol yüzük parmağim dünden beri aniden şişti beştaşimi naptiysam çıkmıyor o kadar uğraştım çıkmadı resmen etimi çizmiş kesmiş agridan uyuyamıyorum şuan uyuştu çok korkuyorum yarın sağlık ocağına gitsen çıkarabilirmi
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok canım çıkmadı balon gibi sisik.elim
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik
Ay parmağına bişey olur kuyumcuya git iki dakikada kesip çıkarsın benim elim uyuşuyor geceleri uyusukluga uyanıyorum o kadar kötü ki ihmal etme parmağında damarlar sinirler var kesse ne olacak yüzüğü sonra kuyumcu kaynak yapar parlatır canını düşün