Acil lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan Acil lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,657 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil lütfen
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Sybm

Guest
rank
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım çıkmadı balon gibi sisik.elim

Cnm dogum esnasında üzerinde altın veya takı olmayacak üzerinde

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bende merak ettim inşallah çıkmıştır
İnşallah canım 🙏
Yok çıkmadı yüzüğü ters çevirdim düz tarafını üste getirdim çünkü bestasin olduğu yer sivri elimin içine girmişti resmen delmisti eşim sabah dedi yan kesici getir keseyim korktum dedim zaten doğuma bir hafta var idare ederim zaten iner sisikligi korktum ya internette baktım da çok zor yani elimin içine girmiş resmen görsen varya kıpkırmızı olmuş idare edecem artik

Kız delirdin mi sen ne idaresi parmağından olcan Allah korusun git hastaneye kesip çıkarsınlar yüzüğü 🤦

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım 🙏

Kız delirdin mi sen ne idaresi parmağından olcan Allah korusun git hastaneye kesip çıkarsınlar yüzüğü 🤦
Ay parmağına bişey olur kuyumcuya git iki dakikada kesip çıkarsın benim elim uyuşuyor geceleri uyusukluga uyanıyorum o kadar kötü ki ihmal etme parmağında damarlar sinirler var kesse ne olacak yüzüğü sonra kuyumcu kaynak yapar parlatır canını düşün

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Ihmal etme Allah aşkına parmağına bişey olur en yakın kuyumcu ya git kesip çıkarsın sonra kaynak yaptirsin yapma

Tüm sayfalar yüklendi.