Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hşç bir şey için geç değil emin ol . Bsk ben o kadar kötü şeyler yaşadım ama şükür her şeyi düzelttim yardım aldım aileme açtım ama destek almafan yapamazsın . Her şeyi düzeltmek senin elinde ailenle konuş kuzum
Katılıyorum. Allah göstermesşn canına bşr şey olsa ailen bu sefer kendisini suçlayıp bize neden söylemedş diye ağlayacsklar bırak söyle belki baban yanına almasa bile eşine göz dağı verir. Korkutur
Tüü əxlaqsız. Boşanmaq istesende qoymaz ondi o cür insana oxşayır. Atana demisen? Atana de səni çıxarıb gətirsin evə. Bizim qohum var idi belə əri şərəfsiz idi rusyada yaşıyırdılar. Atası adam gönderdi rusyaya qızını çıxartdı o kişidən.
Tüü əxlaqsız. Boşanmaq istesende qoymaz ondi o cür insana oxşayır. Atana demisen? Atana de səni çıxarıb gətirsin evə. Bizim qohum var idi belə əri şərəfsiz idi rusyada yaşıyırdılar. Atası adam gönderdi rusyaya qızını çıxartdı o kişidən.