Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varAnnelerim bugün çok oldum biliyorum buda son sorum 😂😂😂🥰🤣
Benim göğüslerim çok yumuşak siktigim zaman sütüm sadece bir damla geliyor ve oğlum göğsünden hiç ayrilmak istemiyor her yarım saatte bir emmek istiyor doymuyor mu onuda anlıyamıyorum normalde bebek emerken goguslerde sızlama olurmuş ama bende o sızlama hiç olmuyor acaba sütümmü azalıyor yoksa normal mi böyle olması vallaha tamamen tüm bildiklerimi unutmuş
alakası yok ilk zamanlar sıktıkça gelmez zaten canım çektikce gelir
Benim göğüslerim çok yumuşak siktigim zaman sütüm sadece bir damla geliyor ve oğlum göğsünden hiç ayrilmak istemiyor her yarım saatte bir emmek istiyor doymuyor mu onuda anlıyamıyorum normalde bebek emerken goguslerde sızlama olurmuş ama bende o sızlama hiç olmuyor acaba sütümmü azalıyor yoksa normal mi böyle olması vallaha tamamen tüm bildiklerimi unutmuşum
Canım sıktıkça gelmez zaten ilk zamanlar emdikçe gelir. Kilo alımı nasıl . Benimki ilk zamanlar hiç bırakmıyordu ama kilo alımı iyiydi doktor doyuyor sıkıntı yok mama verme demişti . Sık emmesi doymadigi anlamına gelmiyor yani senin tenini kökünü istiyor güvende hissediyor olabilir
Benim göğüslerim çok yumuşak siktigim zaman sütüm sadece bir damla geliyor ve oğlum göğsünden hiç ayrilmak istemiyor her yarım saatte bir emmek istiyor doymuyor mu onuda anlıyamıyorum normalde bebek emerken goguslerde sızlama olurmuş ama bende o sızlama hiç olmuyor acaba sütümmü azalıyor yoksa normal mi böyle olması vallaha tamamen tüm bildiklerimi unutmuşum
Benimde sen gibi mama veriyorum doktorum göğsüme bakti bomboş sütun yok senin dedi evet sadece ucuna geliyo dedim mama takviyesi ver dedi bana bestlak damla verdi süt artırıcı imiş
Aynı bensin vallaha ilk oğlumda beni hiç emmedi sütümü 4 ay hep sagarak verdim saatlerce makinanın başından kalkamiyordum çok şükür bu bebegimde beni emmek istiyor ama nasibi az geliyor inşallah çoğalır diye dua ediyorum