Arkadaşlar ilk defa başıma geldi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde İlydgksl06 tarafından oluşturulan Arkadaşlar ilk defa başıma geldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 235 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Arkadaşlar ilk defa başıma geldi
Konbuyu başlatan İlydgksl06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlydgksl06

İlydgksl06

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar adetim bir garip oldu hatta adet olmadım gibi bişey 3 gün sürdü ve çok az renk de sadece kahverengi şekilde olsu hep damla damla şekilde oldu bende bu yüzden test yapmak istedim ama eşimle prezervatifle korunuyoruz hamile kalabilceğimi düşünmemiştim bu yüzden ama dediğim gibi adetim bu şekilde olunca acaba dedim bir bakarmısınız sizce gebelik varmı yoksa ben mi yanılıyorum? Şunuda ekleyim bu iki resimde iki tane test yaptım emin olmak için iki ayrı test resimleri.
IMG_6386.jpeg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaşlar lütfen görenler cevap verebilirmi ona göre kan testine gitmek istiyorum heyecanlıyım biraz kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• IMG_6393.jpeg
    IMG_6393.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, anladığım kadarıyla adetinizin normalden farklı olması ve prezervatif kullanmanıza rağmen hamilelik şüphesi taşımanız üzerine test yapmışsınız ve sonuçları bizimle paylaşıyorsunuz.

Resimlerdeki testlerde **silik de olsa ikinci bir çizgi görünüyor.** Bu durum, hamilelik olabileceği anlamına gelebilir. Ancak, testin çok erken yapılması veya test markasına bağlı olarak bazen hatalı sonuçlar da alınabilir.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir sağlık kuruluşuna başvurarak kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırmanız önemlidir.
* **Birkaç Gün Sonra Tekrar Test Yapın:** Eğer kan testi yaptırmak şu an mümkün değilse, birkaç gün sonra aynı marka bir testle tekrar deneyebilirsiniz. Çizgi belirginleşirse hamilelik olasılığı daha da artar.
* **Doktorunuza Danışın:** Her durumda bir doktora danışmanız, hem sonuçların doğru yorumlanması hem de sağlıklı bir süreç geçirmeniz açısından önemlidir.

Umarım her şey yolundadır! Sonucu bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar adetim bir garip oldu hatta adet olmadım gibi bişey 3 gün sürdü ve çok az renk de sadece kahverengi şekilde olsu hep damla damla şekilde oldu bende bu yüzden test yapmak istedim ama eşimle prezervatifle korunuyoruz hamile kalabilceğimi düşünmemiştim bu yüzden ama dediğim gibi adetim bu şekilde olunca acaba dedim bir bakarmısınız sizce gebelik varmı yoksa ben mi yanılıyorum? Şunuda ekleyim bu iki resimde iki tane test yaptım emin olmak için iki ayrı test resimleri.
Ekli dosyayı görüntüle 5693

Arkadaşlar lütfen görenler cevap verebilirmi ona göre kan testine gitmek istiyorum heyecanlıyım biraz kusura bakmayın
Merhaba testler kaç dakika sonra böyle oldu ilk testte hata var yani test hatalı , ikinci teste ise gebelik gözükmüyor , korunmaya eğer yeni başladıysanız prezatvatifin adet kanaması konusunda etkileri var , bende de olmuştu ama siz yinede içiniz rahat ermesi açısından kan testi yaptırın derim , her şey gönlünüzce olsun

İlydgksl06

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba testler kaç dakika sonra böyle oldu ilk testte hata var yani test hatalı , ikinci teste ise gebelik gözükmüyor , korunmaya eğer yeni başladıysanız prezatvatifin adet kanaması konusunda etkileri var , bende de olmuştu ama siz yinede içiniz rahat ermesi açısından kan testi yaptırın derim , her şey gönlünüzce olsun
5 dakika içinde ikiside bu şekilde oldu
Ayrıca yeni başlamadık korunmaya

IMG_6405.jpeg

IMG_6405.jpeg
Yani şuan bu ikinci test de böyle ama silik sekilde duruyo gibi

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Ekli dosyayı görüntüle 5697

Yani şuan bu ikinci test de böyle ama silik sekilde duruyo gibi
Gebelik olabilir o zaman canım bende korunduğum halde hamile kaldım , kamerada gözükmüyor şuan ki attığın fotoda ama sen bence en garantisi kan ver 🤭. Hakkında hayırlısı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar