Hiç yaşamadım yakınlarda da duymadım kuzum sen mi yaşadın aynı durumu Maalesef evet 😔
Defneninannesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 136 Konum İzmir 27 Haziran 2023 #51 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hiç yaşamadım yakınlarda da duymadım kuzum sen mi yaşadın aynı durumu Genişletmek için tıkla ... Maalesef evet
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hiç yaşamadım yakınlarda da duymadım kuzum sen mi yaşadın aynı durumu Genişletmek için tıkla ... Maalesef evet
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 27 Haziran 2023 #52 Defneninannesi' Alıntı: Maalesef evet Genişletmek için tıkla ... Yaaaa çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl peki ne yapıldı
Defneninannesi' Alıntı: Maalesef evet Genişletmek için tıkla ... Yaaaa çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl peki ne yapıldı
Defneninannesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 136 Konum İzmir 27 Haziran 2023 #53 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaaaa çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl peki ne yapıldı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım İçinde sıvı birikiyor her gün alınıyor bastırılarak sıka sıka bitcekmiş öyle kapancakmış açık bölge.
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaaaa çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl peki ne yapıldı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım İçinde sıvı birikiyor her gün alınıyor bastırılarak sıka sıka bitcekmiş öyle kapancakmış açık bölge.
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 27 Haziran 2023 #54 Kaçak 🤩' Alıntı: Kotu olmus, beni normal dogum yapmama rağmen 40 gün ayakta ılık duş alacaksin diye uyarmislardi, hatta gidip gelip tekrar etmislerdi Genişletmek için tıkla ... Bende normal doğum yaptım hep 40 ayakta duş aldim
Kaçak 🤩' Alıntı: Kotu olmus, beni normal dogum yapmama rağmen 40 gün ayakta ılık duş alacaksin diye uyarmislardi, hatta gidip gelip tekrar etmislerdi Genişletmek için tıkla ... Bende normal doğum yaptım hep 40 ayakta duş aldim