Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün 3. Gün kaka yapmıyor normal mi kızlar 54 günlük
Gecmis olsun Cnm bebeklerin 8 9 gün yapmaması normal karşılanıyor cunku kilo alımı başlıyor ben götürdüm oyle dedi doktor bana ama istersen içinde kuşku kalmasın istiyorsan götür bi doktora
Cnm benimde oğlum kakasını 3 dündür yapmıyor bu sabah hemşireme söyledim normal olduğunu söyledi eğer 6 7 gün yapmazsa hastaneye götür dedi bence şuan bekle ve kaka yapmıyorlar kilo alıyorlarmış dedi hemşire
Hakiki teyzin yağla karın bölgesine masj yap cnm bide kulak cuguna köy zeytin yağı poposuna sur cnm yapar kakasını sadece anne sütümu yoksa mamada veriyormusun eyer mama veriyorsan 3. 4 damla zeytin yağ ekle cnm çok geçmiş olsun
Hakiki teyzin yağla karın bölgesine masj yap cnm bide kulak cuguna köy zeytin yağı poposuna sur cnm yapar kakasını sadece anne sütümu yoksa mamada veriyormusun eyer mama veriyorsan 3. 4 damla zeytin yağ ekle cnm çok geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar aradım ebeyi dediğiniz gibi gliserinli fitil verelim dedi ama almadım bi çay kaşığı zeytinyağı verdim bakalım pazara kadar bekleyeceğim yapmazsa alırım diye düşünüyorum.
İçine sinmiyosa götür canım ama benim oğlumda öyle oldu bı ara 4 gün yapamadı Dokdorumuz normal 10 günü geçerse getir demisdi şimdi üç ayliyiz hergun yapıyo bazen günde iki kere normal yani endişe etme bende aynı olmusdm gerçi insan tedirgin olabiliyo
İçine sinmiyosa götür canım ama benim oğlumda öyle oldu bı ara 4 gün yapamadı Dokdorumuz normal 10 günü geçerse getir demisdi şimdi üç ayliyiz hergun yapıyo bazen günde iki kere normal yani endişe etme bende aynı olmusdm gerçi insan tedirgin olabiliyo