Çatlatma iğnesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Pembe tarafından oluşturulan Çatlatma iğnesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 135 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Çatlatma iğnesi
Konbuyu başlatan Pembe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

Pembe

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapmışsın kulan vitaminlerini onlar önceden çok önemli oluyor bebisin tutunması rahmin kendini hazırlaması için doktorum söylemişti kayıt olmadığınız için olabilir geç mesaj gelmemesi durumu Instagram kullanmıyorum burayı da gebeligimden beri açmışım 31 haftamizdayiz haber ver lütfen gebis olunca her zaman hayırlısını ve sağlıklısini dile hep kalbinden o geçsin 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin ecmain 🤲🤲 rica ederim ne demek 🌹

Hayırlı haberler alırsın inşallah en kısa zamanda 🤲🤲

Eğer özel bişey demek istersen yani olur ya kadınız utanma durumu yasayabiliyoruz hepimiz burdan DM den yazabilirsin bilebilecegim bir şeyse cevap veririm ☺️
Kullanıyorum vitaminimi darısı bana artık rabbim hayırlısı ile senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 amin çok amin 🙂 özel bisey yok canım mesajları geç görüyorum diye demiştim ben onu sen femeradan sonra mı oluştu gebelik ne kadar süre de hamile kaldın merak ettim

Aynen klomen bende de yapmıştı o yüzden söylemek istedim hayırlı günde hayırlı saate inşallah miniginin haberini alırsın inşallah amin içime doğuyor en yakın zamanda biz gebislerin arasına gircen 🤫 inşallah amin hep dua edicem sana en hayırlısı sağlıklı bir şekilde olsun inşallah amin 🤲🤲🥹🥹 Rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatmayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah 🤲🌹🤗

Vitamin de başladın mı

Vitamin de başladın mı
İnşallah olmaz kist sen yine de son ana kadar yumurtanın kendi çatlamasına izin ver iyi boyutlara da gelmişler maşallah
Doktor çatlama iğnesi bu tedavinin bi bütünü o olmadan bunun anlamı olmaz demişti iğne yapacak mıyız diye sormuştum bende tabiki yapılması gerekiyor dedi

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Kullanıyorum vitaminimi darısı bana artık rabbim hayırlısı ile senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 amin çok amin 🙂 özel bisey yok canım mesajları geç görüyorum diye demiştim ben onu sen femeradan sonra mı oluştu gebelik ne kadar süre de hamile kaldın merak ettim
çok sağolun yok benimki kendiliğinden oldu ben FEMARAyi yumurtam kendiliğinden çatlıyor mu ya da gelişimi oluyor mu diye kullanmıştım gebelik te kullanıldığını sonradan öğrendim bunu kullanmamın üzerinden baya bi geçmişte öğrendiğim zaman ama inşallah sen yararını bulursun bu ilaçtan en yakın zamanda 🤲 anladım o zaman hamiş oldun mu yazarsın buraya 🤗

Doktor çatlama iğnesi bu tedavinin bi bütünü o olmadan bunun anlamı olmaz demişti iğne yapacak mıyız diye sormuştum bende tabiki yapılması gerekiyor dedi
Amin ecmain Allah razı olsun 🙏☺️ Rabbim böyle günleri sana da nasip etsin en iyi zamanda sağlıklı bir şekilde 🤲🌹🤲

Tüm sayfalar yüklendi.