Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oh ne güzel keyif sizin valla
Yok çok şükür iyiyim canım, çocuklara hasta kaydı yaptırıcam,
Şartlı sağlık yardımı alıyoruz ya 2 ayda bir, muayene olduklarına dair kayıt olmayınca o ay vermiyorlar, yatirmıyorlar parayı
Oh ne güzel keyif sizin valla
Yok çok şükür iyiyim canım, çocuklara hasta kaydı yaptırıcam,
Şartlı sağlık yardımı alıyoruz ya 2 ayda bir, muayene olduklarına dair kayıt olmayınca o ay vermiyorlar, yatirmıyorlar parayı
Gidemedim zaten, kardeşim gelmedi götürmeye yarın belki götürecek birini bulursam, inşallah.
Şöyle cnm yani normalde çocuklu ailelere şartlı sağlık yardımı veriliyor ya bı ara tesadüfen sağlık ocağına çocukları hiç goturmedim yani çok şükür iyilerdi bende goturmedim o yüzden,
Sonra maaş zamanı geldi, maaş dediğim bu şartlı sağlık yardımı işte, baktım ki yatmamış sonra sosyal yardımlaşmaya gidip sordum neden yatmadı diye dediler ki bu süreç içerisinde hiç sağlık ocağında hasta kaydı yok çocukların dediler. Olması mı gerekiyor dedim ,tabi ki adı üstünde şartlı sağlık yardımı ,yani çocuklar hasta değilse bile hasta kaydı byapman gerekiyormuş,