Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anneler yeni dogan bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ben 40 haftami doldurdum bugun geldiginde bebis nasil giydiricem hic bilemiyorum herkes usur diyor ama uzun kollu mu giydiricez ki bu sicaklarda
Anneler yeni dogan bebeklerinizi nasil giydiriyosunuz ben 40 haftami doldurdum bugun geldiginde bebis nasil giydiricem hic bilemiyorum herkes usur diyor ama uzun kollu mu giydiricez ki bu sicaklarda
Kendin evin içinde nasıl giyiniyorsan bebeğini 1 kat fazla giydir canım. Ve çok sıcak evet burnundan anlayabilirsin bebeğin üşüyüp üşümediğini ben ilk zamanlar bir kat fazla giydiriyorum baktım aşırı sıcaklıyor sadece zıbınla bıraktım şuan 2.5 aylık hala geve bile zıbınla yatıp kalkar