Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bəndə aynı stresleri yaşadım.Kızım 7 aylıq və bən 13 haftalık hamiləyim.Bir kərə adət oldum.Bendə 3 gün gecikdi yapdım çıkdı.Haladə çok stresliyim nasıl olur ikisi bir arada diyə.Hayırlısı yinə
3 aylık kızım var abla iki bebeye bedel ben çocuk kotamı doldurdum daha istemiyorum zaten bi tane yeter bana eşime diyorum en iyi yöntem senin kendini kısırlaştırma
3 aylık kızım var abla iki bebeye bedel ben çocuk kotamı doldurdum daha istemiyorum zaten bi tane yeter bana eşime diyorum en iyi yöntem senin kendini kısırlaştırma
Bəndə aynı stresleri yaşadım.Kızım 7 aylıq və bən 13 haftalık hamiləyim.Bir kərə adət oldum.Bendə 3 gün gecikdi yapdım çıkdı.Haladə çok stresliyim nasıl olur ikisi bir arada diyə.Hayırlısı yinə
valla bwnim adet 3 gun gecikti kafayi yedim ben adet olur olmaz spreyl taktirdim şimdi rahatim valla gerci inşallah sprely ustune hamile kalmam allah korusun bisey olmaz inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi