Selam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızım
sizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee
Kızım 8. ayda tam emeklemeye başladı canım her bebekte farklıdır endişe etme. Allah izin verecek ki emeklesin yürüsün konuşsun zamanı var demek kiSelam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızımsizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee
![]()
Oy maşallah senin kızaKızım 8. ayda tam emeklemeye başladı canım her bebekte farklıdır endişe etme. Allah izin verecek ki emeklesin yürüsün konuşsun zamanı var demek ki
Sağol teyzesiOy maşallah senin kızaaslında benim hayalim bebeğimin emeklemesi
o yüzden bu kadar takıyorum
Haklısın valla hayırlısı olsunSağol teyzesiacele etme canım sağlıklı olsunda herşey zamanın gelince oluyor. İnan ekleyince heryere gidiyor peşinde oluyorsun hep herşeyin güzelliği zorluğu var tabi
Merak etme kuzum daha zamanı vardır benim kızım tam 1 yaşında emeklemeye başladıSelam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızımsizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee
![]()
benim bebegim 6 aylikken geri geri gidiyodu surunerek 7 aydan sonrada maşallahi var emeklemeye başladi simdi 10 aylik olacak tutunarak yuruyo cok şukur 2 aya kalmaz yurur inşallahSelam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızımsizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee
![]()
Amin aminn canım çok ihtiyacımız varHaklısın valla hayırlısı olsunRabbım onları korusun
bize de güç kuvvet versin peşlerinde koşmak için
![]()
Benim oğlum o aylarda emeklemeye başladı ama kızım 8 aylıkken yürüyordu her bebek farklı canım emeklemeden yürüyen bebişlerde varSelam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızımsizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee
![]()