Sorum var Gebelikte tetanoz aşısı

• Konbuyu başlatan S mı
  • Toplam 38 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S mı tarafından oluşturulan Gebelikte tetanoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,318 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte tetanoz aşısı
Konbuyu başlatan S mı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anıl
S

Sm a

Guest
Ben kızımda doğum yapmışım o kadar acı çekmişim doğumdan sonra kalçadan ağrı kesici iğne yapıyorlar dedim lütfen yapmayın çok korkuyorum hemşire bir güldü diyor doğumdan deyil iğneden mi korkuyirsun dedim he valla
Yani maşallah üç tane getirmissin agrimamis bi igne he ne güzel soyluyom bende bir kere Ramazan ayı ydi dişim öyle bir ağrıyor her seferinde akşam yediden gece boyunca üç ağrı kesici birden alıyorum e orucumu tutmak istiyorum o yüzden gündüz hastaneye gidemiyorum gidersem orucum bozulur hemde dişin içi çürük olduğunu biliyorum ve oraya iğne yapacaklarınıda 🤔diye eşim randevu al diyor yok diyorum en son baktım yapamıyorum eşim akşam 8 gibi işten cikar o günü geldi gece gitik devlete acil dedik bilmem sistem çalışmıyor falan fistan diyince eşim başlarım böyle işe dedi kızdı baya bi özele götürdü düşün kendimde bile değilim kayıt yaptık eşime diyom gel elimi tut igne yapicaklar o da ben korkumu atlatim diye ben burda seni bekliyorum demesin neyse girdik doktor içi çürük Kanal tedavisi yapalım diyor ben hayır o dış ordan cikicak diyom tamam dedi başladı baslamaya da ben gördüm iğneyi anaaa zaten ağrım var birde beni bir ter bastı esimde hemşireye doktora söylemiş iğneden korktugumu hemşire geldi bas ucuma elimi tut dedi tutum varya yeminle o hemşirenin bileğini kıpkırmızı etim kadın en son doktor biti dedi hemşire başka odaya gitti öyle bir üzüldüm ki çıkarken hastaneden kusura bakma dedim bişey olmaz dedi e ne yapayım eşime deseydi gel senin elini tutsun böyle olmuycakti benim ne suçum var iğneden tırsıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Merhaba teyzelerimiz biz 19 haftaya girdik üzeriyiz tetanoz aşısı yaptırmam söyledi ebe hemşirem aranızda gebeyken ya da şu an ki gebeliginde tetanoz aşısı yaptıran oldu mu yaptırdınız mı varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Sakin yaptima asilarin zararlarını bir bilseniz asla çocuklarımıza bile yaptirmazdiniz hamilelikte teteniz aşısı erken doğuma sebep oluyor ve o ölen bebekleride kullanıyorlar deneylerde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah! 😊 Evet, gebelikte tetanoz aşısı oldukça yaygın ve önerilen bir uygulamadır. Bebeğinizi ve sizi tetanoza karşı korur. Genellikle gebeliğin ikinci veya üçüncü trimesterinde, doktorunuzun veya ebenizin önerdiği takvime göre yapılır. Aşı hakkında aklınızda soru işaretleri varsa, doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olacaktır. Kendi tecrübelerime gelirsek, ben de gebeliğimde tetanoz aşısı oldum ve herhangi bir yan etkisi yaşamadım. Umarım sizin için de sorunsuz geçer. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim! 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Benim de gördüğüm sahit olduğum bir sürü tetinoz asisi olduktan sinra dusuk ve erken dogum yapanlar dolu aşı bir tuzak bunu ulkece öğrenecekler ama o zaman is isten gecmis olucak
Bu arada elimde milyon tane deliller var bunlara karşı maalesef

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Sakin yaptima asilarin zararlarını bir bilseniz asla çocuklarımıza bile yaptirmazdiniz hamilelikte teteniz aşısı erken doğuma sebep oluyor ve o ölen bebekleride kullanıyorlar deneylerde

Benim de gördüğüm sahit olduğum bir sürü tetinoz asisi olduktan sinra dusuk ve erken dogum yapanlar dolu aşı bir tuzak bunu ulkece öğrenecekler ama o zaman is isten gecmis olucak
Mecbur dediler bir doz yaptirdim hata ikinci de olacak dedi ama ben ikinciyi kabul etmiycem kesinlikle Rabim evlatlarımızı korusun

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Yok valla tam tersi ol ben kızımda yaptım bir şey olmadı oğlumda ve diğer kızımda yapmadım erken doğum oldu sende yan etki yapmış olabilir zaten ilk gebeliklerde mecburi bir şey sonrası isteğe bağlı zaten

S

Sibelsss

Guest
Merhaba teyzelerimiz biz 19 haftaya girdik üzeriyiz tetanoz aşısı yaptırmam söyledi ebe hemşirem aranızda gebeyken ya da şu an ki gebeliginde tetanoz aşısı yaptıran oldu mu yaptırdınız mı varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Ben tdap ve tetanoz olmak üzere iki doz yaptırdım. Bebeğe ne kadar yaradığını bilse anneler hemen yaptırır. Tabii ki her hamilelikte olumsuzluklar var ancak aşıya bağlamak ne kadar doğru? Ya da yaptırdığında olacak etkilerle yaptırmazsan olacak etkiler arasında terazi kursan hangisi ağır gelir? Bundan önce bebekler boğmaca oluyordu. 1 aylık bebek zatureden ölüyordu. Şayet aşı olsaydı ölmezdi. Daha geçmişe gidelim çiçek aşısı. Ona da gereksiz dediler mi acaba. Çocuğu ateşler içinde yanan anne ilacı bulsaydı yaptırmaz mıydı? Sen içini ferah tut. Nasıl her hamilelik farklı geçiyorsa doğum da farklı geçiyor. Aşı oldun diye bebeğin erken doğmaz. Ama aşı olduğun için yaşama şansı artar güzel annem

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Ben tdap ve tetanoz olmak üzere iki doz yaptırdım. Bebeğe ne kadar yaradığını bilse anneler hemen yaptırır. Tabii ki her hamilelikte olumsuzluklar var ancak aşıya bağlamak ne kadar doğru? Ya da yaptırdığında olacak etkilerle yaptırmazsan olacak etkiler arasında terazi kursan hangisi ağır gelir? Bundan önce bebekler boğmaca oluyordu. 1 aylık bebek zatureden ölüyordu. Şayet aşı olsaydı ölmezdi. Daha geçmişe gidelim çiçek aşısı. Ona da gereksiz dediler mi acaba. Çocuğu ateşler içinde yanan anne ilacı bulsaydı yaptırmaz mıydı? Sen içini ferah tut. Nasıl her hamilelik farklı geçiyorsa doğum da farklı geçiyor. Aşı oldun diye bebeğin erken doğmaz. Ama aşı olduğun için yaşama şansı artar güzel annem
Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla Rabim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen nerde varsa nasip etsin Rabbim hiç kimsenin kucağini boş bırakmasın 🤲🤲🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar