Sorum var Gebelikte tetanoz aşısı

• Konbuyu başlatan S mı
  • Toplam 38 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S mı tarafından oluşturulan Gebelikte tetanoz aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,318 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte tetanoz aşısı
Konbuyu başlatan S mı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anıl

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba teyzelerimiz biz 19 haftaya girdik üzeriyiz tetanoz aşısı yaptırmam söyledi ebe hemşirem aranızda gebeyken ya da şu an ki gebeliginde tetanoz aşısı yaptıran oldu mu yaptırdınız mı varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Ben yaptırdım canım her iki gebeliğimde de , herhangi biri olumsuzluk olmuyor bebek için de , iki bebeğinde vaktinde dünyay geldi

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Ben yaptırdım canım her iki gebeliğimde de , herhangi biri olumsuzluk olmuyor bebek için de , iki bebeğinde vaktinde dünyay geldi
Cevap için teşekkür ederim çok şükür bende bir olumsuzluk görmedim Rabim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın olsun sağlıklı olsunlar inşallah amin 🤲🌹

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba teyzelerimiz biz 19 haftaya girdik üzeriyiz tetanoz aşısı yaptırmam söyledi ebe hemşirem aranızda gebeyken ya da şu an ki gebeliginde tetanoz aşısı yaptıran oldu mu yaptırdınız mı varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Canım ben yaptırmadım saglık sorunu sebebiyle hastanede yatıyordum yaptır cok önemli

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben yaptırmadım saglık sorunu sebebiyle hastanede yatıyordum yaptır cok önemli
Cevap için teşekkür ederim yaptırdım bir doz çok şükür iyiz sadece iki gün kol ağrısı yaşadım o kadar 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah amin 🤲🤲

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cevap için teşekkür ederim yaptırdım bir doz çok şükür iyiz sadece iki gün kol ağrısı yaşadım o kadar 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah amin 🤲🤲
Allah razı oldum cnm oglum mayısta 3 yaşına giricek ikizlerdi diger oglumu kaybettim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar