Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur
H Humeyrakara Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 7 16 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 16 Kasım 2021 #2 Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Cokmu geldi hemen bi doktoruna git kuzum
Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Cokmu geldi hemen bi doktoruna git kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 16 Kasım 2021 #3 Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Doktora git xanim kanın miktarı ve rengi nasıldı belki yerleşme kanamasıdiŕ acile git istersen
Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Doktora git xanim kanın miktarı ve rengi nasıldı belki yerleşme kanamasıdiŕ acile git istersen
H Humeyrakara Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 7 16 Kasım 2021 #4 Ayra'nın annesi' Alıntı: Doktora git xanim kanın miktarı ve rengi nasıldı belki yerleşme kanamasıdiŕ acile git istersen Genişletmek için tıkla ... Gidiyorum ama birşey demiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2021 Yok az bi Gizemrüya' Alıntı: Cokmu geldi hemen bi doktoruna git Genişletmek için tıkla ...
Ayra'nın annesi' Alıntı: Doktora git xanim kanın miktarı ve rengi nasıldı belki yerleşme kanamasıdiŕ acile git istersen Genişletmek için tıkla ... Gidiyorum ama birşey demiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Kasım 2021 Yok az bi Gizemrüya' Alıntı: Cokmu geldi hemen bi doktoruna git Genişletmek için tıkla ...
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 16 Kasım 2021 #5 Geçmiş olsun dün gece bendede bir damla kan gördüm hemen bir hastaneye gittim muayene oldum git canım senin haftan da küçükmüş
Geçmiş olsun dün gece bendede bir damla kan gördüm hemen bir hastaneye gittim muayene oldum git canım senin haftan da küçükmüş
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 16 Kasım 2021 #6 Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Cnm doktor bişey demedi mi kese de kanama var yok gibisinden
Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Cnm doktor bişey demedi mi kese de kanama var yok gibisinden
Leyla kurt Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 394 16 Kasım 2021 #7 Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Kana ben Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmhast Genişletmek için tıkla ... Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle oldu 2.3 damla kan vardı doktor düşük riskin oluşmuş dedi
Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Kana ben Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmhast Genişletmek için tıkla ... Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle oldu 2.3 damla kan vardı doktor düşük riskin oluşmuş dedi
H Humeyrakara Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 7 16 Kasım 2021 #8 Leyla kurt' Alıntı: Kana ben Bende de öyle oldu 2.3 damla kan vardı doktor düşük riskin oluşmuş dedi Genişletmek için tıkla ... Sonra ne oldu
Leyla kurt' Alıntı: Kana ben Bende de öyle oldu 2.3 damla kan vardı doktor düşük riskin oluşmuş dedi Genişletmek için tıkla ... Sonra ne oldu
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 16 Kasım 2021 #9 Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Acile gitmelisin çünkü kanama veya benzeri durumlar bu hafta da önemli
Humeyrakara' Alıntı: Arkadaşlar 8 haftalik gebelim kan benzer birşey geldi çocuk dusmusmudur Genişletmek için tıkla ... Acile gitmelisin çünkü kanama veya benzeri durumlar bu hafta da önemli
Leyla kurt Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 394 17 Kasım 2021 #10 Humeyrakara' Alıntı: Sonra ne oldu Genişletmek için tıkla ... Rabbime şükürler olsun şimdi iyim