Görümce dayağı yardimm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar konumu bilen bilir bi kac ay oncesine kadar gorumcemden dayak yedim kaynanamda dahil aile binasindayiz ve siz olsaniz bu olaydan sonra cocugunuzu kaynananiza vs gotururmusunuz esim caya iner her hafta ailesine bi kac kere gitmesine izin verdim ama sonra hata yaptigimi fark ettim gorumcem bile çocuklarını Bizim eve gondermiyo hem suclu hem güçlü sizce onlar pisman olana kadar cocugumu gostermesem daha mi iyi olur hazmedemiyorum dayağı
:pleading_face:
:pleading_face:
Kavga sebebi neydi peki
Ve o göndermiyorsa çocukları sen niye gönderiyorsun birde böyle bir olay olmuş ben olsam afedersiniz ama çıktığı yere geri paslarım o kadını
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecti artik ama bir nebze olsun icimin sogumasi için cocugumu göstermek istemiyorum ya

Bazen oyle olmuyor iste bende oyle derdim ama birde ev kaynanamin ustune mecburum birazda sessiz kalmaya onlr bu yuzden böyleler zaten Allaha hevale ettim ama cocugumu gormeleine izin vermicem artik ceksinlr cezalarini hem suclu hem guclulr

Ev kaynanin ustune ya boburleniyolar bir keresind esim savundu beni ana kiz kis vakti evden kovuyolardi esim on gordu cunku annesinin huyunu biliyor be
Sen boyle için soğusun diye yaptığın seyler çok basit işler böyle yaprak çok ezilirsin alienin evine gittikten sora dönmiycektin onlar ayağına gelip özür diliyene kadar ve eşin de sana değil annesine kardeşine bağlı senden önce eşin çıkışacaktı eşin tepkisini vermedikçe çok ezilirsin böyle sen aile apartmanı birde işin zor bir an önce ordan çıkmaya bak kendini ilk once onlaran uzak bir yere giderek uzak tutup mesafeni koy

Tüm sayfalar yüklendi.