Görümce dayağı yardimm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Görümce dayağı yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 195 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Görümce dayağı yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan minikruresi

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar konumu bilen bilir bi kac ay oncesine kadar gorumcemden dayak yedim kaynanamda dahil aile binasindayiz ve siz olsaniz bu olaydan sonra cocugunuzu kaynananiza vs gotururmusunuz esim caya iner her hafta ailesine bi kac kere gitmesine izin verdim ama sonra hata yaptigimi fark ettim gorumcem bile çocuklarını Bizim eve gondermiyo hem suclu hem güçlü sizce onlar pisman olana kadar cocugumu gostermesem daha mi iyi olur hazmedemiyorum dayağı
:pleading_face:
:pleading_face:
Kavga sebebi neydi peki
Ve o göndermiyorsa çocukları sen niye gönderiyorsun birde böyle bir olay olmuş ben olsam afedersiniz ama çıktığı yere geri paslarım o kadını
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecti artik ama bir nebze olsun icimin sogumasi için cocugumu göstermek istemiyorum ya

Bazen oyle olmuyor iste bende oyle derdim ama birde ev kaynanamin ustune mecburum birazda sessiz kalmaya onlr bu yuzden böyleler zaten Allaha hevale ettim ama cocugumu gormeleine izin vermicem artik ceksinlr cezalarini hem suclu hem guclulr

Ev kaynanin ustune ya boburleniyolar bir keresind esim savundu beni ana kiz kis vakti evden kovuyolardi esim on gordu cunku annesinin huyunu biliyor be
Sen boyle için soğusun diye yaptığın seyler çok basit işler böyle yaprak çok ezilirsin alienin evine gittikten sora dönmiycektin onlar ayağına gelip özür diliyene kadar ve eşin de sana değil annesine kardeşine bağlı senden önce eşin çıkışacaktı eşin tepkisini vermedikçe çok ezilirsin böyle sen aile apartmanı birde işin zor bir an önce ordan çıkmaya bak kendini ilk once onlaran uzak bir yere giderek uzak tutup mesafeni koy

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Gecti artik ama bir nebze olsun icimin sogumasi için cocugumu göstermek istemiyorum ya

Bazen oyle olmuyor iste bende oyle derdim ama birde ev kaynanamin ustune mecburum birazda sessiz kalmaya onlr bu yuzden böyleler zaten Allaha hevale ettim ama cocugumu gormeleine izin vermicem artik ceksinlr cezalarini hem suclu hem guclulr

Ev kaynanin ustune ya boburleniyolar bir keresind esim savundu beni ana kiz kis vakti evden kovuyolardi esim on gordu cunku annesinin huyunu biliyor be
Alsın başına çalsınlar o evi sizin çıkmayacağınızı bildiklerinden yapıyorlar bir kere resti çekseniz layığını bulurlar o zaman ha ev kaynananın da size kalır mı bence kalmaz kendi düzeninizi kurun en ufak tartışmada sakın susma çocuğun beynini yıkamasınlar öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek de zordur

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Alsın başına çalsınlar o evi sizin çıkmayacağınızı bildiklerinden yapıyorlar bir kere resti çekseniz layığını bulurlar o zaman ha ev kaynananın da size kalır mı bence kalmaz kendi düzeninizi kurun en ufak tartışmada sakın susma çocuğun beynini yıkamasınlar öyle bir ortamda çocuk yetiştirmek de zordur
Evet iste esim bir kere savunmustu beni guzelce ona ragmen evden kovmaya calistilar bizi ana kiz esimde huylarini biliyor cunku alttan almak zorunda kaldi cocugu zaten gondermicem daha

Kavga sebebi neydi peki
Ve o göndermiyorsa çocukları sen niye gönderiyorsun birde böyle bir olay olmuş ben olsam afedersiniz ama çıktığı yere geri paslarım o kadını

Sen boyle için soğusun diye yaptığın seyler çok basit işler böyle yaprak çok ezilirsin alienin evine gittikten sora dönmiycektin onlar ayağına gelip özür diliyene kadar ve eşin de sana değil annesine kardeşine bağlı senden önce eşin çıkışacaktı eşin tepkisini vermedikçe çok ezilirsin böyle sen aile apartmanı birde işin zor bir an önce ordan çıkmaya bak kendini ilk once onlaran uzak bir yere giderek uzak tutup mesafeni koy
Ama zamaninda evi terk ettim polis cagirdim esimede hak verdim bi yandan cunku bu devirde kirada oturmak cok zor o da alttan almasaydi olay daha buyurdu onemli olan suan ne olucagi yine omuz atarsa ya da bi hamle esimden habersiz polise vericem ama orasi kesin bende tepki versem cocugum gorucek psikolojisi bozulur gorumcem zaten sinir hastasi ilac aliyo deliyle deli olunmaz çoğumu zor gorurler daha

Kabg
Kavga sebebi neydi peki

Kavga sebebide gorumceme rahatsiz oldugum bir konuyu soyledim o da cok kibarca yani saygiyla soyledim normal saglikli insan yanlis anlamissindir dikkat ederm der gecer ama benimki neler saydirdi sen susun busun dayanamadim hakkimi aramaya gittim diye ana kiz ustume saldirdilar esim isteydi zaten sonradan geldi o da saskindi baya polise sikayet edicektim kaynim tehdit etti bosanmak istiyorsan ol sikayetci dedi hala baski uyguluyolar simdiye ben onun ablasini dovseydim dahada iftira atip polislik ederlerdi beni ailem memlekette diye yapmadıklarini birakmadilar

Kavga sebebi neydi peki

Zatn yillarin birikimi vardi bunlarda asla hazmedemilrr beni kaynanam biz ogluma kimleri bulduk allah kahretsin sen geldin kendini sevdiriceksin bizim sozumuzden cikmicaksin vs vs gorumcem bir yandan evime laf sokar herseyime karisir tisortu oyle giyme kirmizi ruh surme yahu kocam karismiyor ona je oluyor ama hata bende hep tamam abla tamam anne modunda takilirdam sonu boyle olur

Son düzenleme:

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Siz çocugunuzu gosterirmiydiniz pekii

Gorumcem esime msj atiyor hala yonetmeye calisiyor cocuguda getir gelirken diye

Bir kez daha olursa darp raporu sikayet uzaklastirma alicam zaten esime demeden ama yoksa izin vermez esim sesssizce yapicam
Vallaha ben eşimden 2 kere ayrildim hep bosanicam diye en sonunda yine kocama geri gitmek zorunda kaldım. Eşimle de çocuğu görmek için de hafta sonları girmeye hakkı vardı ben demesem bile çocuğunu görmek istiyordu sürekli. evde üvey babalık rahat durmadığı için mecburiyetten eşime sadece çocuğum için katlanıyorum sadece sevdiğimden değil yani gidecek yerim çok ama güvenicek bir dalım yok olmadığı için şuan 2. Çocuğa hamileyim 2. Çocuk benim hesabımda hiç yoktu ama şimdide 2. Çocuk doğduktan sonra nasıl bakarız ederiz diye hayalini kuruyorlar bişey ler alıyorlar bebeğe ben hastaneye bile tek başıma gidip gelebilen bir insanım

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
canım sen hala aynı sorunları mı yaşıyorsun gerçekten o kadar konuştuk. Biraz dik dur kendi değerini bil burda gelip soracağına gönderme çocuğu olsun bitsin eğer çok görmek istiyolarsa gelip görürler ya da o paasif kocan götürüp iki dk göstersin ama yeter ki sen uzak dur yani ne bu korku bu zamanda görümce kaynana terörüne bu kadar korkan ilk defa görüyorum onlar şeytansa sen de şeytan ol birazcık yapıcak bi şey yok ayrılmak da istemiyorsun

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
canım sen hala aynı sorunları mı yaşıyorsun gerçekten o kadar konuştuk. Biraz dik dur kendi değerini bil burda gelip soracağına gönderme çocuğu olsun bitsin eğer çok görmek istiyolarsa gelip görürler ya da o paasif kocan götürüp iki dk göstersin ama yeter ki sen uzak dur yani ne bu korku bu zamanda görümce kaynana terörüne bu kadar korkan ilk defa görüyorum onlar şeytansa sen de şeytan ol birazcık yapıcak bi şey yok ayrılmak da istemiyorsun
Ya ailesi cok seytan oyle boyle degil ozellikle annesi ve annesi ne iftiralar dedikodular simdi hen cocuguda gondermeyince yerlerinde durmayıp esimi doldurucaklar huzursuzluk cikaricaklar belkide laf aticak kaynanam o cocugu babasiyla yolla hakkin uok felan dicek olay cikarabilirler her an ama duymucam o an

Ben normalde korkusuzum ama dayak attilar korkuttular ister istemez onlari gorunce travmam tetikleniyor o derece korkunc insanlar ama yanlis yapiyorum dimdik durup guclenmem lazim cocugum icin

Sizce tekrar omur atmaya felan kalkisirsa gorumcem napiyim cocugumda yanimda oluyor genelde cocukta etkilenmemsi lazim

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.