Hamile miyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde unran12 tarafından oluşturulan Hamile miyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,143 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamile miyim sizce
Konbuyu başlatan unran12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

unran12

Kayıtlı Üye
rank
Önceki attığım soruda kan tahlilim negatif çıkmıştı ayın 7snde ama hala adet olmadım ve son adet tarihim de 12 Ekim'di şimdi bugün yine test yaptım silik bir çizgi çıktı ve bu sefer o silik çizgi kaybolmadi oncekinde kaybolmuştu bu sefer kaybolmadi da peki sizce var mı gebelik

Ekli dosyalar

• IMG-20251118-WA0005.jpeg
    IMG-20251118-WA0005.jpeg
    666.4 KB · Görüntüleme: 84

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Silik Çizgi ve Adet Gecikmesi: Hamile Olabilir Miyim?**

Cevap:

Merhaba,

7 Kasım'da yapılan kan testiniz negatif olmasına rağmen, adet gecikmeniz ve bugünkü testte çıkan silik çizgi gebelik olasılığını düşündürüyor. Silik çizgi bazen erken dönemde gebeliğin işareti olabilir, ancak testin hassasiyetine ve idrarınızın konsantrasyonuna bağlı olarak hatalı sonuçlar da görülebilir.

**Önerilerim:**

* **Birkaç gün sonra testi tekrarlayın:** Birkaç gün sonra sabah ilk idrarınızla testi tekrarlayarak çizginin belirginleşip belirginleşmediğine bakın.
* **Doktorunuza Başvurun:** En kesin sonuç için bir doktora başvurarak kan testi yaptırmanız ve muayene olmanız en doğrusu olacaktır. Doktorunuz gebelik olup olmadığını kesin olarak belirleyebilir ve gerekli yönlendirmeleri yapabilir.

Umarım her şey gönlünüzce olur!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Önceki attığım soruda kan tahlilim negatif çıkmıştı ayın 7snde ama hala adet olmadım ve son adet tarihim de 12 Ekim'di şimdi bugün yine test yaptım silik bir çizgi çıktı ve bu sefer o silik çizgi kaybolmadi oncekinde kaybolmuştu bu sefer kaybolmadi da peki sizce var mı gebelik
Cnm olabilir yinede dikkatli ol varsada daha yeni istersen biraz zaman koy bir test daha yap

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Silik çıkmış inşallah vardır canım hakkında hayırlısı iki üç gün sonra tekrar yap testi ben 11 gün geçmişti kaset testle öğrenmiştim ☺️

unran12

Kayıtlı Üye
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Direk kan tahlili verirsen kesin sonuç alabilirsin bazen testler bozuk çıkabiliyor bende de öyle oldu kalbime inecekti

Tüm sayfalar yüklendi.