İri bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan İri bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,212 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnternet kurbanı oldum sırf bebeğe kilo aldıran besinleri yedim yoğurt ve salata yiyordum cogunluklada böyle olacağını hiç düşünmedim😂😂🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canm şimdiden korku sardı😂😂 doktor bile şaşırdı

Bebeğin iri diyor 5 kiloyu bulup geçmesinden korkuyorlar herhalde 3kiloya yakındı iki haftada 4ü buldu daha 37yiz ne olacak şaşırdım kaldım🤷

Bebeğin iri diyor 5 kiloyu bulup geçmesinden korkuyorlar herhalde 3kiloya yakındı iki haftada 4ü buldu daha 37yiz ne olacak şaşırdım kaldım🤷

Amin canm inşallah🤲

Amin canm inşallah🤲

Bu zamana kadar hep uyumluydu en son iki hafta önce üç kiloya yakın dediler bugün bı gittim 41haftalik gibi dediler hâlâ şoktayım

Amin canm inşallah🤲

Bu zamana kadar hep uyumluydu en son iki hafta önce üç kiloya yakın dediler bugün bı gittim 41haftalik gibi dediler hâlâ şoktayım

İnşallah sağ salim sorunsuz kucağıma alırım iyice korkmaya başladım😂😂
Allah yardımcın olsun kuzum kendini korkutma 🥰

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bugün tam 37+0 olduk doğum önerisi için ege üniversitesi hastanesine gittim şoka girdim kızım 4kilo olmuş iri bebek normal dogum olmaz sezeryan dediler kan hastalığım var onlarda normal doğum öneriyor iki hafta daha beklicez ne olacak bilmiyorm bebeği 4 yada 5kilo olup normal doğum yapan anneler var mı🤷
Ablamla beni annem 4 buçuk kilo civarı normal doğurmuş, maşallah çok dayanıklıymış 🤣

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bugün tam 37+0 olduk doğum önerisi için ege üniversitesi hastanesine gittim şoka girdim kızım 4kilo olmuş iri bebek normal dogum olmaz sezeryan dediler kan hastalığım var onlarda normal doğum öneriyor iki hafta daha beklicez ne olacak bilmiyorm bebeği 4 yada 5kilo olup normal doğum yapan anneler var mı🤷
Canim oncelikle masallah saglikla gelsin bebisin. Benim ilk gebeligimde kizim 4100 gramdi sezaryene aldilar tamamen senin vücut yapina bagli.

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kuzum kendini korkutma 🥰
Çevremdekiler korkutacak bişey bulup söylüyor 😂😂

Ablamla beni annem 4 buçuk kilo civarı normal doğurmuş, maşallah çok dayanıklıymış 🤣
Benm annemde 6kilo doğmuş rahmetli anneannem bayilmis 4gun kendine gelememiş eskiden tabi hep normal dogumlar varmış

Canim oncelikle masallah saglikla gelsin bebisin. Benim ilk gebeligimde kizim 4100 gramdi sezaryene aldilar tamamen senin vücut yapina bagli.
Beni bekletiyorlar 4u geçer boşuna iki günde bir hastaneye gidicem kendileri de farkında ama prosedür işte😂😂

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.