Kaset test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kaset test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 379 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kaset test
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çoookkkk teşekkür ederim Hazalım çok istiyordum Doğa henüz küçük ilgiyi çok sever sevgisiz hisseder diye korkuyordum malum bezi de bırakamadık hala yazın komşumla parka götürdük çocukları salıncaktaydık Doğa İpek yanıma gelsin dedi küçük kız 1 yaşında daha gelmedi ablasının yanına oturdu Doğa'nın surat ifadesine çok üzüldüm o gün karar verdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hatıra saklamayı çok seviyorum bayılırım güzel günleri hatırlatan her şeye annem benim bebekliğimde kullandığı peluş kundak takımımı göndermişti o sırada Doğa çok büyüktü ona kullanmadım nasipse ikinci bebeğimde kullanırım diyordum 🥹 patiklerimi de göndermiş fındığım bayılıyor boncuklu patiklerimi giydir diyor her sabah giyer akşam yıkarım asarım o derece 🫠 günü gelince ben de onlara kullandığım eşyalarını saklayıp çeyizlerine koymak istiyorum hastane kağıtları dahil 😃
Ayyy biliyor musun benim annemde öyle her şeyimi saklamış bebeklil fotoğraflarmış dışında her şeyim var 🥺🥺. Ay inşallah minik olur da istediğin her şeyi yaparsın kuzum doğa nasıl bu arada iyi mi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy biliyor musun benim annemde öyle her şeyimi saklamış bebeklil fotoğraflarmış dışında her şeyim var 🥺🥺. Ay inşallah minik olur da istediğin her şeyi yaparsın kuzum doğa nasıl bu arada iyi mi
Çok iyi şükürler olsun bazen esiyor karnımı sevmeye geliyor bazen benim zaten kardeşim var diyor (kuzenleri) 🥲 geçen ay zatürre tehlikesi atlattı aşırı öksürük balgam ateş burun akıntısı vardı ne yaptıysam da iyileşmiyordu doktor antibiyotik yazdı mutlaka içsin durum pek iyi değil dedi kandırıp yere uzatıyorduk babasıyla beraber anca şırıngaya çekiyordum 5 cc ama 1 ya da 2 cc anca içirebiliyorduk diğerlerini tükürüyordu geçen hafta kontrole götürdük iyileşmiş azıcık hırıltı var bu kolay geçer dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayrayla Ayra nasıllar anlaşabiliyorlar mı

Tüm sayfalar yüklendi.