Ben Simay koydum 🤭
Derya4727 Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 206 3 Eylül 2022 #31 Ben Simay koydum Ekli dosyalar 56AF1C37-FBB0-46FE-A71A-90E6AA3EDD83.jpeg 285.9 KB · Görüntüleme: 150
E Esra Muhammet Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 80 Konum Ardahan 18 Eylül 2022 #32 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Ceren buse sude naz almira belis hira gül simay cemre deniz
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Ceren buse sude naz almira belis hira gül simay cemre deniz
Burçinege Kayıtlı Üye Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 10 19 Eylül 2022 #33 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... İlkin, ılgın, Zeynep, Leyla, parin, pera, paris, güneş,
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... İlkin, ılgın, Zeynep, Leyla, parin, pera, paris, güneş,
E Ezel Eslem Elvin ❤️🧿❤️ Kayıtlı Üye Katılım 22 Ağustos 2022 Mesajlar 63 20 Eylül 2022 #34 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... 3 kızım var biri Ezel Lina biri Eslem liva biride Elvin Liya
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... 3 kızım var biri Ezel Lina biri Eslem liva biride Elvin Liya
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 20 Eylül 2022 #35 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Asel= bal Almila=kırmızı yanaklı kız Berra=doğru sözlü hayır işleyen kimse Berfu =kar tanesi Lina= hurma fidesi
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Asel= bal Almila=kırmızı yanaklı kız Berra=doğru sözlü hayır işleyen kimse Berfu =kar tanesi Lina= hurma fidesi
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 20 Eylül 2022 #36 Azra koydum kızımın adını anlamida çok güzel babasida nur yüzlü kızım dedi azranur biraktik
❤ ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 875 20 Eylül 2022 #37 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Asel Meva Zeynep Hüma Aysima Aymina Elvin Berra Rüveyde Mihra Rüfeyde Rumeysa Amin
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Asel Meva Zeynep Hüma Aysima Aymina Elvin Berra Rüveyde Mihra Rüfeyde Rumeysa Amin
D Damla ipek Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 151 20 Eylül 2022 #38 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Canim vallahi eşimin adı sercan bnm adım damla bn eğer kız olsaydı seda koyacaktim ikimizin ilk iki harfi eğer öyle bi uyumunuz varsa çok güzel ve mantıklı oluyor ama bnm oğlum olacak Allahın izniyle ali koyacağız
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Canim vallahi eşimin adı sercan bnm adım damla bn eğer kız olsaydı seda koyacaktim ikimizin ilk iki harfi eğer öyle bi uyumunuz varsa çok güzel ve mantıklı oluyor ama bnm oğlum olacak Allahın izniyle ali koyacağız
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 20 Eylül 2022 #39 Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Günaydın herkese Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Günaydın herkese benim de kızım olacak zehra maral koyacam ismini size de fikir olsun
Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Günaydın herkese Dogu' Alıntı: Kızlar isim bulamadık beğenemiyoruz da fikirlerinize açığız Genişletmek için tıkla ... Günaydın herkese benim de kızım olacak zehra maral koyacam ismini size de fikir olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 20 Eylül 2022 #40 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Günaydın herkese Günaydın herkese benim de kızım olacak zehra maral koyacam ismini size de fikir olsun Genişletmek için tıkla ... Günaydın canim
tatlı telaşım kızım' Alıntı: Günaydın herkese Günaydın herkese benim de kızım olacak zehra maral koyacam ismini size de fikir olsun Genişletmek için tıkla ... Günaydın canim