Kızlar ateş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar ateş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,370 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ateş
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel
Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim
Ya canım benim 😥 bilmedim ne diyeceğimi de biraz daha bekle bakım hala devam ederse fıtıl at canım olmadı ☹️ Geçmiş olsun bı arada

Ya canım benim 😥 bilmedim ne diyeceğimi de biraz daha bekle bakım hala devam ederse fıtıl at canım olmadı ☹️ Geçmiş olsun bı arada
Saol kuzum ya fitil de yokki 38 olursa acile götürmeyi düşünüyorum bu asilardan mahvolduk ya🤦normalde Nisan'da devlet aşısi yok ama rota virüs 2. Doz var sonra bide Mayıs'ta devlet aşısı var sonra 1 yaşına kadar aşı yok menenjit yaptirmicam ya yoksa her ay aşı aşı mahvoldu çocuğum menenjit 1 yaşından sonra tek 1 doz olarak yapıyorlarmış 1 yaştan sonra 1 doz yaptırıp gecicem

Bilge Rana

Kayıtlı Üye
rank
Biz de bugün aşı yaptırdık 4.ay şükür çok ateş çıkmadı ara ara 37 oldu bi çay kaşığı calpol verdim ama çok huysuz saatlerdir uyumuyor ben de ne yapacağımı şaşırdım çocuğu sallamaktan bi hal oldu yine de uyumuyor meme de istemiyor mama veriyorum onu da içmiyor

Biz de bugün aşı yaptırdık 4.ay şükür çok ateş çıkmadı ara ara 37 oldu bi çay kaşığı calpol verdim ama çok huysuz saatlerdir uyumuyor ben de ne yapacağımı şaşırdım çocuğu sallamaktan bi hal oldu yine de uyumuyor meme de istemiyor mama veriyorum onu da içmiyor
Benimki de 2. Ayda huysuz olmuştu canım ama şimdi halsiz bitkin gibi uyudu kaldı ama ben uyuyamıyorum ateş dahada yukselicek diye çok korkuyorum ya inşallah bian önce bebislerimizdekiler geçer canım ya vallahi aglicam 😔benimki mama icti ama içtiğini yarım saat geçmeden kusuyor azar azar

Bilge Rana

Kayıtlı Üye
rank
Benimki de 2. Ayda huysuz olmuştu canım ama şimdi halsiz bitkin gibi uyudu kaldı ama ben uyuyamıyorum ateş dahada yukselicek diye çok korkuyorum ya inşallah bian önce bebislerimizdekiler geçer canım ya vallahi aglicam 😔benimki mama icti ama içtiğini yarım saat geçmeden kusuyor azar azar
Sabaha kadar bişeyi kalmaz inşallah zaten ateş 38 buçuk da olsa korkmayın diyorlar sen istersen sirkeli suyla vücudunu sil alnına arada bez ıslatıp koy 24 saat dolunca ateşin düşmüş olması lazım az daha sabret Rabbim şifa versin minik kuşa

Sabaha kadar bişeyi kalmaz inşallah zaten ateş 38 buçuk da olsa korkmayın diyorlar sen istersen sirkeli suyla vücudunu sil alnına arada bez ıslatıp koy 24 saat dolunca ateşin düşmüş olması lazım az daha sabret Rabbim şifa versin minik kuşa
Saol kuzum amin ara ara başına ve ayaklarının altına ıslak bez koyuyorum şimdi ateşi az önce ölçtüm 37.3 düşmüş İnsallah sabaha kadar düşer canım 🙏❣️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım ateş adına herşeyi yapmışsın zaten 38 üzeri olmadığı sürece korkma aşı sonrası 38 e kadar normal kabul ediliyor zaten

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda 4 aylık kuşum az çok biliyosn. Asilardan sonra hiç ateşi cikmadi şimdiye kadar. Ama arada oluyor uzerini cikartiyorum sadece zıbınla kaliyor oyle uyutuyorm daha hic ates dusurucu ws wermedm ben.

Oy kıyamam ben ona ya şimdi nasıl oldu canım çok geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.