Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar benim oglum 9 aylik ama ben hala uzun kollu seyler giydiriyorum usur diye havalara belli olmuyor baskalarini goruyorum cocuklari kisokollu tsort ve sort giydiriyorlar benmi abartiyorum
ben igdirdayim 2 gundu hava bozuk ama sicaklik burda cok.ben tsort giydiriyorum.igdirda kalan varsa bilir buranin sicakligini))sen usursen bebekde usur demekdir sana sicaksa bebegede sicakdir
Kuzum bende 1 2 gündür disarda kisa kollu girdiyorum kizim 10 aylik sort giydirdigimde veya elbise halen altina külotlu corap olarak gidiyorum burda da hava sartlari pek belli olmuyor sabah günlük güneşlik öğleden sonra gök gürültülü sağnak yağışlı oluyor ama evin icinde halen ince uzun kolu gidiyorum
Kizlar benim oglum 9 aylik ama ben hala uzun kollu seyler giydiriyorum usur diye havalara belli olmuyor baskalarini goruyorum cocuklari kisokollu tsort ve sort giydiriyorlar benmi abartiyorum
Burda da havalar soğuk hava güzelse ince tek-katlı üstüne yelek soğuksa altina iki kat üstüne biraz kalın yelek yavaştan alışmaları lazim birden hastalanırlar zamani çocukları uçan kuşun rüzgarından bile etkilenip hasta oluyorlar mübarek bu sene havaları anlamdım yazı görmeden kış geldi
Valla cnm bende sekiz aylık oğluma uzun kol zıbın ve ince bir uzun kollu sweatshirt giyemiyorum
Altına da külotlu çorap ve ince eşofman Hakkari de hala tam isinmamis