Kızlar Nasılsınızz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Kızlar Nasılsınızz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 480 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar Nasılsınızz
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ALEYNA TAŞ

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! Herkese hayırlı Ramazanlar! 😊 Ben de iyiyim, teşekkürler. Hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı dilerim, az kalan zamanlarını keyifle geçirsinler. Çocukları olan annelere de sevgiler, prensesler ve paşalar umarım iyidirler. Herkesin keyfi yerindedir umarım. 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

balkizim

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar nasılsınız iyi misiniz öyle bir halinizi hatrınızı sorayım dedim hamiş anneler sizlerin ne kadar kaldı doğuma ,geri kalan anneler sizler nasılsınız çocuklar nasıl iyiler mi prensesler paşalar😌😌😌🥰🥰
Hayırlı ramazanlar aleynam iyiyiz çok şükür sen nasılsın agirlastinmi doğuma az kaldı hamilelik nasıl gidiyor isim düşün dunmu en son Dila demiştin bizde yigenime isim düşünuyoruz bakalım annesi ne bırakacak Eymen oğlunun adı kızının adida Esila üçüncü de kız olucak

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar nasılsınız iyi misiniz öyle bir halinizi hatrınızı sorayım dedim hamiş anneler sizlerin ne kadar kaldı doğuma ,geri kalan anneler sizler nasılsınız çocuklar nasıl iyiler mi prensesler paşalar😌😌😌🥰🥰
2 hafta kaldı doğuma abisi de çok iyi sen nasılsın çocukların

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı ramazanlar aleynam iyiyiz çok şükür sen nasılsın agirlastinmi doğuma az kaldı hamilelik nasıl gidiyor isim düşün dunmu en son Dila demiştin bizde yigenime isim düşünuyoruz bakalım annesi ne bırakacak Eymen oğlunun adı kızının adida Esila üçüncü de kız olucak
Çok şükür abla bende iyiyim aynen Dila'ya karar verdim. Valla hamilelik mahvetti beni artık doğsada rahatlasam diyorum bacak ağrıları yüzünden gecem gündüzüme karıştı valla🥲Yeğenlerinin ismi çok güzelmiş Prenseste sağlıkla gelsin inşallah ikisi de E harfiyle başlıyor belki E harfinde bi isim koyar kardeşin uyumlu olsun diye🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 hafta kaldı doğuma abisi de çok iyi sen nasılsın çocukların
Hadi bakalım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi adı ne olacak🙂Bende şükür iyiyim benim de seninki kadar olmasa da doğuma az kaldı onu bekliyorum.. Kızlarda çok şükür iyiler birbirlerini yiyolar🤣🤣🤣

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı Ramazanlar Allah razı olsun siz nasılsınız inşallah iyisinizdir Rabim daima iyi etsin inşallah 🤲 bizde 36 haftalık olduk sizin ne kadar oldu cinsiyet nedir isim belirlediniz mi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ecmain hepimize 🤲

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı Ramazanlar Allah razı olsun siz nasılsınız inşallah iyisinizdir Rabim daima iyi etsin inşallah 🤲 bizde 36 haftalık olduk sizin ne kadar oldu cinsiyet nedir isim belirlediniz mi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ecmain hepimize 🤲
Çok şükür canım bende iyiyim bende 30 haftalık oldum🥰 3.kızım olacak Allah nasip ederse ismini Dila koyacağım senin ilk mi kızın mı oğlun mu olacak😊

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyyim aleynam sen nasılsınn doguma ne kadar kaldı paşamda iyi bol bol yaramazlık devam ediyor

balkizim

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Elisanin gelişimi nasıl konuşması felan bahsetmiştim bu kere çok konuşmuyor diye o yüzden sordum

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür abla bende iyiyim aynen Dila'ya karar verdim. Valla hamilelik mahvetti beni artık doğsada rahatlasam diyorum bacak ağrıları yüzünden gecem gündüzüme karıştı valla🥲Yeğenlerinin ismi çok güzelmiş Prenseste sağlıkla gelsin inşallah ikisi de E harfiyle başlıyor belki E harfinde bi isim koyar kardeşin uyumlu olsun diye🙂

Hadi bakalım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi adı ne olacak🙂Bende şükür iyiyim benim de seninki kadar olmasa da doğuma az kaldı onu bekliyorum.. Kızlarda çok şükür iyiler birbirlerini yiyolar🤣🤣🤣
Cinsiyet erkek babası koyucak bu sefer adını ama işim değiştirip duruyor bakalım işim koyma işi onun bu sefer

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Elisanin gelişimi nasıl konuşması felan bahsetmiştim bu kere çok konuşmuyor diye o yüzden sordum
Çok şükür abla bülbül gibi bi anda konuşmaya başladı zaten doktorda bunun ki keyfi istediğinde konuşur demişti şükür cümle falan kuruyo anlatıyo derdini küçükte ona bakarak konuşmaya başladı az çok kelimesi var onunda bi işte küçüğün göbeğinde fıtık vardı olması gerekenden biraz büyüktü yine bi tık kapanmış ama bakalım son kontrolü 3 yaş tamamen kapanmazsa ameliyat olacak bi tek canımı sıkan o

Cinsiyet erkek babası koyucak bu sefer adını ama işim değiştirip duruyor bakalım işim koyma işi onun bu sefer
Hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar