Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi
H Haticegulasik01 Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 665 25 Eylül 2021 #1 Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi
B Bla bla bla Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1,842 25 Eylül 2021 #2 Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Suanlik miqde yanmam yok ama idrar cikma isteqm çok fazla war 32 haftalqm
Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Suanlik miqde yanmam yok ama idrar cikma isteqm çok fazla war 32 haftalqm
H Haticegulasik01 Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 665 25 Eylül 2021 #3 Sedoş' Alıntı: Suanlik miqde yanmam yok ama idrar cikma isteqm çok fazla war 32 haftalqm Genişletmek için tıkla ... Benim iki haftadır miğde yanmasi var idrar zaten baştan buyana öyle
Sedoş' Alıntı: Suanlik miqde yanmam yok ama idrar cikma isteqm çok fazla war 32 haftalqm Genişletmek için tıkla ... Benim iki haftadır miğde yanmasi var idrar zaten baştan buyana öyle
S Seydaysr Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 164 25 Eylül 2021 #4 Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Olmazmi mide yanması da çok oluyor çok su içiyorum geceleri kalkip sonrada wcden çıkamıyorum tabi yatağa dönerken tekrar geliyor
Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Olmazmi mide yanması da çok oluyor çok su içiyorum geceleri kalkip sonrada wcden çıkamıyorum tabi yatağa dönerken tekrar geliyor
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 25 Eylül 2021 #5 Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Midem yanmıyor ama lavabo yüzünden uyıyamıyorum
Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... Midem yanmıyor ama lavabo yüzünden uyıyamıyorum
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 25 Eylül 2021 #6 Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... 36+1 haftalık olduk mide yanması bulantısı hala devam ediyo çok yanıyo uyutmuyo beni lavaboya da çok gidiyorum
Haticegulasik01' Alıntı: Miğde yanmasi ve lavabo yüzünden uyumayan var mi Genişletmek için tıkla ... 36+1 haftalık olduk mide yanması bulantısı hala devam ediyo çok yanıyo uyutmuyo beni lavaboya da çok gidiyorum
H Haticegulasik01 Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 665 25 Eylül 2021 #7 Seydaysr' Alıntı: Olmazmi mide yanması da çok oluyor çok su içiyorum geceleri kalkip sonrada wcden çıkamıyorum tabi yatağa dönerken tekrar geliyor Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadan bu çok kötü birsey Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Eylül 2021 Meryem Naz'ın Annesi 💜' Alıntı: 36+1 haftalık olduk mide yanması bulantısı hala devam ediyo çok yanıyo uyutmuyo beni lavaboya da çok gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Çok gıcık yaa
Seydaysr' Alıntı: Olmazmi mide yanması da çok oluyor çok su içiyorum geceleri kalkip sonrada wcden çıkamıyorum tabi yatağa dönerken tekrar geliyor Genişletmek için tıkla ... Benim çıkmadan bu çok kötü birsey Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 25 Eylül 2021 Meryem Naz'ın Annesi 💜' Alıntı: 36+1 haftalık olduk mide yanması bulantısı hala devam ediyo çok yanıyo uyutmuyo beni lavaboya da çok gidiyorum Genişletmek için tıkla ... Çok gıcık yaa