Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kaldı geriye kuzum hepside birbirinden güzel anasının ewinde ne yiyordu. Alalh icn hayret bişey ya ama bakma bnm öyle dediğime de bnm koca da afedersn aynı bok ne karnıyarık yer ne karnabahar makarnayı ymekten de saymaz
Bak ben sana benim adamım anasının evinde yediğini söylüyüm salcasiz baharatsiz kuru fasulye sadece tereyag ile pişmiş bulgur baharatsiz pirinçle yapılmış yogrut çorbası yada sadece mercimekle yapılmış salçasız mercimek çorbası
Anlamıyorlar bacım benm adam ablasıyla anasına laf söyledim diye kıyameti koparıyor onlar büyük istedigini söyler sen sus diyor beni sucluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bak ben sana benim adamım anasının evinde yediğini söylüyüm salcasiz baharatsiz kuru fasulye sadece tereyag ile pişmiş bulgur baharatsiz pirinçle yapılmış yogrut çorbası yada sadece mercimekle yapılmış salçasız mercimek çorbası
Öyle alışmış seviyor herhalde benimde annemler yağlı falan yapar babam yağlı seviyo diye hep aynı yemekleri yapardı ama ben sevmiyordum şimdide az yağlı ve farklı yemekler yaparım hep Allahtan eşimde genelde uyuyor zevklerimiz
Öyle alışmış seviyor herhalde benimde annemler yağlı falan yapar babam yağlı seviyo diye hep aynı yemekleri yapardı ama ben sevmiyordum şimdide az yağlı ve farklı yemekler yaparım hep Allahtan eşimde genelde uyuyor zevklerimiz
Anlamıyorlar bacım benm adam ablasıyla anasına laf söyledim diye kıyameti koparıyor onlar büyük istedigini söyler sen sus diyor beni sucluyor
Masalah ağzının tadını ne çokta biliyor kuru fasulye salcasiz nasıl yenir onun bu yediklerini yiyebiliyrmsun yenilecek gbi değil çünkü yazılışı bile iç açıcı değil Allah ziyade etsin
Gülüm benim çocuklarda ayrı ayrı şeyler ister en basiti yumurta yapsam büyük oğlan salçalı küçük oğlan sade yumurta ister bende ikisinin dediginide yapmam sizin dediginiz değil benim dediğim olacak diyorum suda haşlayıp yapıyorum en iyisi bu diyorum
Masalah ağzının tadını ne çokta biliyor kuru fasulye salcasiz nasıl yenir onun bu yediklerini yiyebiliyrmsun yenilecek gbi değil çünkü yazılışı bile iç açıcı değil Allah ziyade etsin
Biz kaynanamla eltilerime aynı apartmanda oturuyoruz eşim birinci kattan başlar Her gittiği abisinde atiştirir atiştirir enson bana gelir di bir oldu iki oldü üç oldu derken baktım bu hergun gidiyo evde yemek yemiyo bende dedim eğer yemek yemiceksen önceden haber ver seni beklemeyelim sen hergun tok geliyon baksana tamm dedi şimdi inse bile önce yemeğini yiyo sonra iniyo ama eve gelmediğinde kaynanam kayinpederim yaşlı olduğu için gider orada oturur yarım saat ben sofrayı kurumcaya kadar sonra yukarı çıkar yemeğini yer