Bende öptüm gulumYerim seni Nurum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah canim sende bir avazda kurtulursun amininşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim bir sancıda kurtarsın seni❤
Bende öptüm gulumYerim seni Nurum
İnşallah canim sende bir avazda kurtulursun amininşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim bir sancıda kurtarsın seni❤
Cumlemizden gülüm sen ne yaptin bir gelişme varmi?Sağol canım Allah razı olsun![]()
Yaaa kıyamam kuzuma hayırlı haberlerle inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebiş inşallahGamzem allah razı olsun,acile gittim alltan muayne ettiler ne,sancı ne açilma vardi eve geldim kanamam oldu geri ambulansla hastaneye gittim nişanim gelmiş 1sm da açilma vardi eve gönderdler sancini evden çek diye şuan evdeyim şimdilik birşey yok bir gelişme olursa mutlaka yazarim her kezden allah razi olsun soran merak eden
![]()
Kuzum benim ilk dogumada 3 gün önce nişanım gelmişti tabi herkesin bir olmuyorAllah razi olsun, yuruş merdivenden in çik yapiyorum canim Nişan geldikten kaç saat sonra doğum gerçekleşir canim?
Yok cnm ikitane oglum var buyugu 10 yasindaAmin amin kuzum senin 1 tane miydi kuzum çocuk
Aynen kuzum ya
Amin kuzum inşallah
İnşallah kuzum
Yok canım ne kusuru bekliyorum bu hafta doğurmazsam haftaya çarşambaya randevu aldım gidicem hastaneyeCumlemizden gülüm sen ne yaptin bir gelişme varmi?kusura bakma kendi derdime dustum seni de soramadım
Yaa korkutma beni canim zaten zamanim gelmiş![]()
İnşallah biran önce kavuşursun canımBen bekliyorum, sancim var hastaneyi 2 gündür..bugun yarin gelecek inşallah, normal olmasını bekliyoruz, olmazsa sezeryan
Allah bir avazda kurtarsınBen bekliyorum, sancim var hastaneyi 2 gündür..bugun yarin gelecek inşallah, normal olmasını bekliyoruz, olmazsa sezeryan
Bir avazda kurtulursun inşallahYok canım ne kusuru bekliyorum bu hafta doğurmazsam haftaya çarşambaya randevu aldım gidicem hastaneye
Bende merak ettim kuzum ya Mia nerede diye post acacaktim seninkini fark ettim inşallah iyilerdir sağlıkla alsınlar bebislerini kucaklarına
Rabbim bı avazda kurtarsın ins cnm sağlıkla kucağına al bebeğiniGamzem allah razı olsun,acile gittim alltan muayne ettiler ne,sancı ne açilma vardi eve geldim kanamam oldu geri ambulansla hastaneye gittim nişanim gelmiş 1sm da açilma vardi eve gönderdler sancini evden çek diye şuan evdeyim şimdilik birşey yok bir gelişme olursa mutlaka yazarim her kezden allah razi olsun soran merak eden
![]()
Hadi hayırlı haberlerle kuzum rabbim yardımcın olsunBen bekliyorum, sancim var hastaneyi 2 gündür..bugun yarin gelecek inşallah, normal olmasını bekliyoruz, olmazsa sezeryan