Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım ben iki defa devlette doğum yaptım biri normal biri sezeryanla ve ikisinde de rezil oldum hele sezeryan sonrası WC vs tek başına kalk git o kadar zordu ki çünkü refakatçi vs almadılar çok zordu benim için şimdi özel ile anlaştım Ankara Memorial hastanesi bakıp gorcem ki kuzenim özelde yaptı annesi eşi yanında kaldı hemşireler etrafında fir döndü çok memnun kaldı durumun varsa hiç düşünme çünkü inan o ilk günler sütünü vs herşeyi etkiliyor
Çok iyimiş birde okadar ilgililer bursada en dandik devlet hastanesi gibi sıra beklediğin hastane 4 5 bin bende başka hastane buldum 5bine şimdi zam gelmiş baya ama 1 temmuzdan sonrakilere zam doktorum falan çok iyi inşallah doğumdada iyi olur
Çok iyimiş birde okadar ilgililer bursada en dandik devlet hastanesi gibi sıra beklediğin hastane 4 5 bin bende başka hastane buldum 5bine şimdi zam gelmiş baya ama 1 temmuzdan sonrakilere zam doktorum falan çok iyi inşallah doğumdada iyi olur