Sorum var Sohbet muhabbet

• Konbuyu başlatan Sm a
  • Toplam 53 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sm a tarafından oluşturulan Sohbet muhabbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,616 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet muhabbet
Konbuyu başlatan Sm a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Tabiki sen olmazsan hiç olur mu asla 😘 Allah kabul etsin canım ev sobalıysa bir güzel yak üşümesin çocuk ee tabi diyer ikiside çocuktur ordan oraya kosturacak bizlerde zamanında oyleydik bizim bura sıcak vala bi tek sabah akşamları bazen böyle biraz soğuk oluyor soğuk oldumu bir düğmeye bakıyor klima 😅hemen sıcacık oluyor o kadar oralarda kar yok ama soğuk annemlerde öyle söylüyor sen havalar soğumadan keşke baslasaydin havalar soğuk oldu mu insan acıkır valla oraları iyi bilirim insan yemek istemese çay ister sıcacık diye 😘
Valla soğuktan en heke hesın dıkın 🥺😂 ne yeme isteği

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ay sorma ben de bimden amigurumi aldım ay biri sıkı biri gevşek oldu dedim bu benlik değğil bıraktım çekmecede duruyor 4 senedir dkdksllls
🤣 senin minikle aynı yaşta
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Akılma ne geldi kızlar böyle sohbet edince sürekli mesajlastığımız kişilerle aynı yerde olup buluşup konuşa bilsek keşke

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Valla soğuktan en heke hesın dıkın 🥺😂 ne yeme isteği
😅

Akılma ne geldi kızlar böyle sohbet edince sürekli mesajlastığımız kişilerle aynı yerde olup buluşup konuşa bilsek keşke
Muhabbet sohbet güzel tabiki doğru canım ☺️

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Güzel yakaladın hamilelik izninde sıkıldığım için almıştım bütün netflixi blutvyi amazonu tükettiğimden 😂😂

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Sohbetimiz muhabbetimiz hep böyle güzel geçsin inşallah bacılarim 🤗🤗

Akşam yemeğini sabahtan düşünenler burda mi bir ben 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar