Sorum var Sohbet muhabbet

• Konbuyu başlatan Sm a
  • Toplam 53 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sm a tarafından oluşturulan Sohbet muhabbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,616 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet muhabbet
Konbuyu başlatan Sm a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
De sen uzaksın yoksa gel buyur misafirim ol derdim ama ben çok acı yiyorum ondan midem gastrit oldu 😂😂😂
Kız misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş bacim yaptim mi güzel yapar elbet bende aciyi çok severim şu jenope biberi varya onu yarım kavanoz bitiririm tabi bu sene yapmadım her sene yapardım valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş bacim yaptim mi güzel yapar elbet bende aciyi çok severim şu jenope biberi varya onu yarım kavanoz bitiririm tabi bu sene yapmadım her sene yapardım valla
Mideyi nasıl yaptın bacım sen Rabim şifa versin inşallah amin 🤲

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mideyi nasıl yaptın bacım sen Rabim şifa versin inşallah amin 🤲
Saol cnm valla halada yiyorum endoskopi oldum geçen sene ölümden döndüm halada yiyorum 🤭😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar