Son 10 gün 🥺😍😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Son 10 gün 🥺😍😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,524 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Son 10 gün 🥺😍😍😍
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ayyy sağlıkla gelsin çok heyecanlı bir durum ben bile heyecanlandım 😂 Darısı bizlere. Rabbim bebeğinle sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah ❤️🌼

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy sağlıkla gelsin çok heyecanlı bir durum ben bile heyecanlandım 😂 Darısı bizlere. Rabbim bebeğinle sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah ❤️🌼
Amin canım hayırlısı ile sizlerin de son günlerine şahit olacağız inşallah dualarım hep sizinle hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤲🤲😍

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi az kalmış günün canım benim de 38 günüm var Sezeryan olacağım için 38.haftma o kadar kaldı birazda erken doğum riskim var bakalım ne zaman gelecek Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 sende sağlıcakla alırsın prensesin i kucağına canım ☺️🌹
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman 🥺 aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum 🥰sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı 😇

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İyi az kalmış günün canım benim de 38 günüm var Sezeryan olacağım için 38.haftma o kadar kaldı birazda erken doğum riskim var bakalım ne zaman gelecek Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 sende sağlıcakla alırsın prensesin i kucağına canım ☺️🌹
Sanada az kalmış canım sağlıkla gelir inşallah 😍😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amiin inşallah kuzum Allah razı olsun ❤️🌹
Sizdende canım ❣️

Fatmaberen

Kayıtlı Üye
rank
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman 🥺 aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum 🥰sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı 😇
Son 8 gün benim bn yine senin önüne geçtim 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.