Sütüm gelmiyor ne yapabilirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Efsane1999 tarafından oluşturulan Sütüm gelmiyor ne yapabilirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,225 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sütüm gelmiyor ne yapabilirim
Konbuyu başlatan Efsane1999
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SemaKayra

D&T

Kayıtlı Üye
rank

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün 2 gün oldu ama hala süt yok kızımda emiyor ama yok gelmiyor ne yapa bilirim tavsiyeleriniz neler ?
Gelir bir iki güne biranda geliyo inanamiyosun gelmiyo deme günah süte nazar çabuk degermis sütüm çokta deme az da deme çok şükür doyuyor de tamam bol su tüket tatlı ye ballı süt iç bende işe yaradı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu gün 2 gün oldu ama hala süt yok kızımda emiyor ama yok gelmiyor ne yapa bilirim tavsiyeleriniz neler ?
Canım ben bugün aile hekimine gittim ilaçlar vardı onları yazdırdım dedim 22si doğum süt akar deniyor internet ten bende bişey yok süt artırıcı ne lazım bol bol süt ver özellikle geceleri dedi bol bol su iç vakit bulunca dinlen dedi ama sütün var her hamile kadının sütü var emin ol dedi vere vere gelecek dedi tamam dedim sürekli vermeye çalış canım bak Doktor bana bunları dedi dene

Prenseslerim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım ben süt olması için bol su ve kuru incir tüketiyordum ve gerçekten faydasını gördüm dene bence inşallah sütün olur ve sık sık emzirmen de gerekiyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzumm benim 3 gun gelmeye basladi moral bozmak yok cok su ic incir kayisi hosaf bulgur pilavi kuru sogan tahin pekmez dereotu bunlar cok guzel sut yapıyor dene bide bebeginin sık sık emmesini sagla. Nasil bebeginin emmesi aliyormu memeyi benim ilk 2 gun ne mama ne meme hicbisey almadi 3. Gun almaya basladi yavas yavas smdi 7 gunluguz emiyor şükür emmiyor diye pes etme canımın içi 💕💋

P

Ponçik

Guest
Bazı masajlar var onları dene sıcak kompres uygula rezene papatya çayı iç ilk elinle sağmayı dene yada pompa almışsn onunla sağ sütünü ve stres yapma stresten geç gelirsabret inşallah hemen sütün gelir

Tüm sayfalar yüklendi.