Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamileyken yapılan iki doz aşı var canım ilk gebeliğimde 3 tane vuruldum ben neden inan hatırlamıyorum aradan uzun zaman geçti çünkü ikinci hamileliğim de 2 doz vuruldum
Bende de 3 doz dedi canım 2 dozu hamileyken 3. Doğumdan sonra dedi ama 3. Yaptırmak zorunda değilsin ama yaptirirsan 3 sene içinde hamile kalirsan yaptirmana gerek kalmaz bidaha dedi ben zaten 3 sene içinde bebek dusunmedigim için 3. Yaptırmadım 2 doz oldum hamileyken
Bende de 3 doz dedi canım 2 dozu hamileyken 3. Doğumdan sonra dedi ama 3. Yaptırmak zorunda değilsin ama yaptirirsan 3 sene içinde hamile kalirsan yaptirmana gerek kalmaz bidaha dedi ben zaten 3 sene içinde bebek dusunmedigim için 3. Yaptırmadım 2 doz oldum hamileyken
Tekrar gebelik düşünmüyorum canım yeter da. Nadasa bırakılmış toprak gibi bir sene üretim bir sene nadas gibi olmayım. O zaman 2.doz için aile hekiminden randevu alayım. Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi