Canlarım 34 haftalık hamileyim normal doğum düşünüyorum bana yapmam gereken şeyleri söyler misiniz hayırlısıyla oğlum olacak sizce kaçıncı haftada doğum yaparım şimdiden teşekkür ediyorum hepinizi öpüyorum❤❤
Canim oncelikle insallah senin ve bebegin icin wn saglikli olan dogumu gerceklestirir ve hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini .
Gelelim yapman gereken seylere

35 haftana giris yaptigin gibi gunde 3veya 5 tek sayi onemli hurma tuketmeye basla hergun ye dogumu kolaylastiriyor gercwkten .
Skuat yap ( sandalyeden destek alarak bacaklarini omuz genisliginde aç çöm kalk ) burundan nefes al agzindan ver .
Sag yanina yat sag kolunu basinin altina al sol bacagini ac kapat ayni sekilde sag bacaginada yap kendini yormadan 10-15 tekrar nEfesini kontrol ederek .
Sirt ustu yat ayaklarin yere basicak sekilde bacaklarini karnina dogru cek ellerin karninda burundan al agizdan ver nefesini kontrol edince bacaklarini yanlara dogru esnet birlestir . Her esnetmende bir tik zorla yani acabildiginin bir milim fazlasini zorla . 5 dk kadar boyle yap sirt ustu fazla yatarak kalma ( sag yanina donup yerden destek alarak toparlan hemen ayaga kalkma otur dengeni sagla oyle kalk basin done bilir

)
Malum havalar soguk disari cikamazsin Evde bol bol yuru oda oda dolas ( ben avm de geziyodum dogumdan 1 gun once

)
Ben bunlari yaptim 38+4 de 4 cm aciklik 0 sanci yatisim yapildi suni sanci 3 saatin sonunda 10 cm aciklikla normal dogum yaptim .
Not : meryem ana eli otu koyduk hastanede suya onun da bana faydasi olduguna inaniyorum.