Kullanıyorum vitaminimi darısı bana artık rabbim hayırlısı ile senin de kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi yapmışsın kulan vitaminlerini onlar önceden çok önemli oluyor bebisin tutunması rahmin kendini hazırlaması için doktorum söylemişti kayıt olmadığınız için olabilir geç mesaj gelmemesi durumu Instagram kullanmıyorum burayı da gebeligimden beri açmışım 31 haftamizdayiz haber ver lütfen gebis olunca her zaman hayırlısını ve sağlıklısini dile hep kalbinden o geçsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin ecmainrica ederim ne demek
Hayırlı haberler alırsın inşallah en kısa zamanda
Eğer özel bişey demek istersen yani olur ya kadınız utanma durumu yasayabiliyoruz hepimiz burdan DM den yazabilirsin bilebilecegim bir şeyse cevap veririm![]()
Doktor çatlama iğnesi bu tedavinin bi bütünü o olmadan bunun anlamı olmaz demişti iğne yapacak mıyız diye sormuştum bende tabiki yapılması gerekiyor dediAynen klomen bende de yapmıştı o yüzden söylemek istedim hayırlı günde hayırlı saate inşallah miniginin haberini alırsın inşallah amin içime doğuyor en yakın zamanda biz gebislerin arasına girceninşallah amin hep dua edicem sana en hayırlısı sağlıklı bir şekilde olsun inşallah amin
🥹🥹 Rabbim bu güzel duyguyu sana da yaşatmayı nasip etsin en yakın zamanda inşallah
Vitamin de başladın mı
Vitamin de başladın mı
İnşallah olmaz kist sen yine de son ana kadar yumurtanın kendi çatlamasına izin ver iyi boyutlara da gelmişler maşallah